Cele mai vandute
Cele mai vizionate
Livrare şi plată
  • Livrare GRATUITA la sediul Medical Ortovit (Bucuresti).
  • Livrare GRATUITA in Bucuresti si localitati cu centru Fan Courier (click) la comenzi peste 200 lei.
  • 20 lei livrarea in Bucuresti si localitati cu centru Fan Courier (click) la comenzi sub 200 lei.
  • Tarife Fan Courier (click) - pentru livrare in localitati fara centru Fan Courier.
  • Plata la livrare (cash)
  • Plata prin transfer bancar
 
Vizite
Azi: 38Total: 1484727

Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare clientul are dreptul de a se retrage din contract in termen de 14 zile.

Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care dumneavoastra sau o parte terta indicata de catre dumneavoastra intra in posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati (adresa noastra postala: Str. Miron Costin, Nr.8, Sector 1, Bucuresti, cod postal 011098, numarul de telefon: 021 222.80.67/68/69, adresa de e-mail: office@ortovit.eu, fax: 021 222.80.72).

 

Va rugam sa ne trimiteti un email cu campurile din Formularul de retragere completate, pe adresa de email office@ortovit.eu.

 

Model de Formular de retragere

 

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa ne trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

 

Politica retur.
Produsele care vor fi returnate trebuie sa fie in aceeasi stare cu cele pe care le-ati primit.
Nu vom accepta: produse al caror ambalaj a fost deschis, care prezinta urme de folosire, uzura, lipsesc accesorii ale acestora, prezinta zgarierturi, loviri, etc.
Returul se va face in ambalajul original al produsului, cu etichetele intacte, cu certificatul de garantie in original (in cazul in care a fost atasat).


Consecintele retragerii.
Daca va retrageti vom rambursa catre dumneavoastra sumele primite. Vom efectua rambursarea folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia principala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare.
Rambursarea sumelor achitate de catre dumneavoastra se va face in 21 zile de la data primirii produsului/produselor returnat(e).


Costul returnarii produselor va fi suportat de catre dumneavoastra.


Aveti posibilitatea de a returna in termen de maximum 14 zile produsele si direct la sediul nostru situat in Str. Miron Costin, Nr.8, Sector 1, Bucuresti.