Cele mai vandute
Cele mai vizionate
Livrare şi plată
  • Livrare GRATUITA la sediul Medical Ortovit (Bucuresti).
  • Livrare GRATUITA in Bucuresti si localitati cu centru Fan Courier (click) la comenzi peste 200 lei.
  • 20 lei livrarea in Bucuresti si localitati cu centru Fan Courier (click) la comenzi sub 200 lei.
  • Tarife Fan Courier (click) - pentru livrare in localitati fara centru Fan Courier.
  • Plata la livrare (cash)
  • Plata prin transfer bancar
 
Vizite
Azi: 25Total: 1484714
  • ALLEVYN Gentle Border
    ALLEVYN Gentle Border

ALLEVYN Gentle Border

Pansament absorbant din spuma poliuretanica, hidrocelulara cu gel siliconic usor adeziv.

 

Durata de eficacitate: pana la 7 zile

 

Indicatii: escare de decubit, ulcerul piciorului, ulcer diabetic, plagi chirurgicale, maligne, arsuri de grad I si II, zone donoare de piele, ulcere micotice, piele fragila.

 

Pagina producatorului

 ALLEVYN GENTLE BORDER
Pansament adeziv din spuma hidrocelulara absorbanta cu gel siliconic.


A nu se folosi daca ambalajul este deschis sau deteriorat.

Descriere
Pansamentul ALLEVYN Gentle Border are o avansata compozitie tri-stratificata, precum urmeaza: un strat absorbant hidrocelular intercalat intre un strat de contact cu plaga din gel siliconic adeziv, perforat, si un strat exterior extern, impermeabil pentru apa dar permeabil pentru vapori.

Mod de actiune
Compozitia tristratificat a pansamentului ALLEVYN Gentle Border faciliteaza managementul dinamic al fluidelor, astfel asigurand un mediu umed optim in plaga pentru vindecarea mai rapida si reducerea riscului de macerare. Stratul de contact cu plaga al pansamentului ALLEVYN Gentle Border este acoperit cu silicon adeziv moale care asigura indepartarea atraumatica la schimbarea pansamentului.
ALLEVYN Gentle Border poate fi ridicat si repozitionat fara a-si pierde proprietatile adezive. ALLEVYN Gentle Border poate fi mentinut pe plaga fara a necesita o fixare secundara si este usor de aplicat si de indepartat.

Indicatii
Tratament prin vindecare secundara a plagilor granulare, superficiale, plagi exsudative cronice si acute, plagi de adancimi variabile precum ulcerul de presiune, ulcerul piciorului, ulcerul piciorului diabetic, plagi infectate, plagi maligne, plagi chirurgicale, arsuri de gradul I si II, zone donoare, laceratii si ulcere micotice. ALLEVYN Gentle Border poate fi folosit impreuna cu INTRASITE Gel in cazul plagilor necrotice. ALLEVYN Gentle Border este adecvat pentru folosirea pe pielea fragila.

Instructiuni de folosire
1. Curatati plaga conform protocolului clinic local
2. Alegeti o dimensiune adecvata
3. Pregatiti si curatati pielea din jurul plagii, indepartand excesul de exsudat. Pentru a asigura un contact cat mai adecvat cu pielea trebuie indepartata pilozitatea in exces.
4. Incepeti sa indepartati materialul de protectie de pe ALLEVYN Gentle Border si lipiti partea adeziva pe piele.
5. Neteziti pansamentul peste plaga indepartand restul de material de protectie si asigurati-va ca pansamentul este aderent la intreaga suprafata a plagii.
6. ALLEVYN Gentle Border poate fi taiat, in special daca este folosit pe zona calcaiului, a cotului si alte zone dificil de pansat. Folositi o tehnica aseptica la taierea pansamentului. Asigurati-va ca zonele de spuma expusa sunt acoperite cu un film, evitand acoperirea in totalitate a pansamentului.

Frecventa schimbarii pansamentului
In timpul primelor etape ale tratamentului plagii, ALLEVYN Gentle Border trebuie verificat frecvent. In cazul folosirii pe plagi infectate, infectia trebuie evaluata si tratata conform protocolului clinic local. Pansamentul poate fi lasat pe plaga pana la 7 zile in functie de conditia plagii si a pielii inconjuratoare sau pana in momentul in care exsudatul este vizibil si se apropie de marginile pansamentului pana la 1.5cm. Deasemenea trebuie luate in considerare si protocoalele locale. Filmul stratului extern actioneaza in prevenirea contaminarii bacteriene a plagii. Filmul este impermeabil la apa.

Indepartarea pansamentului
Pentru a indeparta ALLEVYN Gentle Border ridicati un colt al pansamentului si trageti usor pana este complet indepartat de pe plaga.

Precautii
Nu utilizati ALLEVYN Gentle Border cu agenti oxidanti precum solutii hipoclorite ( ex: EUSOL ) sau apa oxigenata, acestea putand sa distruga componentul absorbant din poliuretan al pansamentului. Incetati folosirea produsului in cazul aparitiei inrosirii sau sensibilizarii zonei.

Producator
Produs in Marea Britanie de catre Smith & Nephew Medical Limited, Hull HU3 2BN England.
™Trade Marks of Smith & Nephew ©Smith & Nephew 2010
Made in China

Importator
Medical Ortovit SRL * str. Miron Costin nr. 8, 011098 Bucuresti, sector 1
Telefon: (+40) 21 222.80.67 /68 /69 * 0727301021 * 0731493261
Fax: (+40) 21 222.80.72 * E-mail: office@ortovit.eu * Web: www.ortovit.eu
Magazin online www.ortovit.eu/magazin