Medical Ortovit

istoric
produse
parteneri
noutati
certificari
magazin on-line
membri
contact

CHIRURGIA PRECOCE A SOLDULUI
BIRMINGHAM HIP RESURFACING
BHR – BIRMINGHAM HIP RESURFACING este cel mai de succes resurfacing de pe piata (conform Registrelor Internationale de proteze, de exemplu Registrul Australian)
Este o proteza hibrid (capul cimentat si cupa necimentata) cu cuplu de frecare metal-metal, ce pastreaza cea mai mare parte a capului femural.
Rezultatele de peste 13 ani si 100 000 de proteze implantate arata ca pacientul se intoarce la viata de dinaintea bolii (inclusiv la activitati sportive moderate) si simte soldul operat ca fiind normal (“uita” de prezenta protezei). 
BHR

Un alt mare avantaj al acestei proteze este acela ca revizia (inlocuirea protezei dupa un numar de ani) se face la fel de usor ca si implantarea unei proteze standard, pentru ca osul este practic intact. Viata tuturor protezelor este limitata in timp, media de supravietuire fiind de obicei sub 15 ani, asa ca daca ne gandim la pacientii care suporta prima interventie chirurgicala la varste tinere (sub 50 de ani de exemplu) acest lucru este intr-adevar un real avantaj.


Introdusa in Romania de catre Prof. Andrei Firica inca de acum 8 ani (actualmente cu o cazuistica de peste 300 de pacienti), tehnica a fost adoptata de catre toti chirurgii Clinicii de Ortopedie Colentina din Bucuresti dar si de alti ortopezi din alte clinici.

Back
 
 
MAGAZIN ONLINE
Google 
Search the web   Search www.ortovit.eu
Copyright Medical Ortovit. Toate drepturile rezervate Medical Ortovit SRL si Partenerilor
 
 

 

Top