Medical Ortovit

istoric
produse
parteneri
noutati
certificari
magazin on-line
membri
contact

PROTEZE DE SOLD
CHIRURGIA PRECOCE A SOLDULUI
A. varianta de resurfacing BHR (BIRMINGHAM HIP RESURFACING), in care se pastreaza in mare parte capul femural, prelucrandu-se doar o parte din suprafata acestuia
Proteze BHR
 Chirurgia precoce a soldului defineste grupul de interventii destinat indeosebi pacientilor activi cu artroza la nivelul soldului (tineri sau mai putin tineri) care doresc sa revina rapid la stilul de viata anterior instalarii bolii si care trebuie sa fie pregatiti pentru interventiile ulterioare inerente.
 Portofoliul unic oferit de Smith&Nephew asigura implanturi diferentiate in functie de gradul de afectare a capului femural.
Incercand sa se pastreze cat mai mult din osul pacientului, se poate opta pentru:
B. varianta de BMHR (BIRMINGHAM MID HEAD RESECTION), in care se pastreaza jumatate din capul femural
Proteze BMHR
C. proteza metafizara NANOS, prin implantarea careia se pastreaza intact masivul trohanterian si o portiune din colul femural
Proteza Nanos
 Proteze Medical Ortovit
 Toate aceste trei implanturi sunt superioare solutiei standard (D.) prin care pacientul pierde capul femural, colul femural si o parte din masivul trohanterian (D.), si cu ajutorul lor se poate asigura practic in totalitate tratamentul artrozei de sold si a necrozei aseptice de cap femural, indiferent de stadiu.
D.
STANDARD
Proteza standard
Proteza R3E. CUPA necimentata UNUVERSALA R3
 Viata protezelor fiind limitata in timp (in general sub 15 ani), pastrarea unei capital osos cat mai insemnat este deosebit de importanta pentru reviziile ulterioare (implantarea unei noi proteze, de data aceasta mai voluminoasa pentru a se ancora bine in osul din ce in ce mai redus ca volum).
  Totusi daca pastrarea capitalului osos nu este posibila exista si alternative pentru prelungirea duratei de viata a protezelor prin folosirea unor componente protetice deosebite cum ar fi cupa necimentata universala R3 (E.) care permite utilizarea mai multor cupluri de frecare pe aceeasi cupa metalica, sau folosirea unor materiale speciale OXINIUM (F.).

F.
OXINIUM

Oxinium
BackGHIDUL PACIENTULUI
ARTROPLASTIA TOTALA DE SOLD
 
 
MAGAZIN ONLINE
Google 
Search the web   Search www.ortovit.eu
Copyright © Medical Ortovit. Toate drepturile rezervate Medical Ortovit SRL si Partenerilor
 
 

 

Top