Medical Ortovit

istoric
produse
parteneri
noutati
certificari
magazin on-line
membri
contact

VISIONAIRE
Personalizarea protezelor de genunchi

VISIONAIRE™ GHIDUL PACIENTULUI

Instrumentar de implantare personalizata a protezelor de genunchi

     Recentele descoperiri tehnologice in chirurgie au facut posibila prelungirea duratei de viata a protezei de genunchi.

VISIONAIRE, instrumentarul de implantare personalizata produs de Smith & Nephew, este un sistem nou si remarcabil folosit in artroplastia totala de genunchi.
In timp ce instrumentarele clasice sunt aceleasi pentru toti pacientii, tehnologia VISIONAIRE foloseste imagini RMN si radiografii pentru a personaliza intrumente chirugicale in functie de anatomia fiecarui pacient in parte. VISIONAIRE este disponibil exclusiv pentru protezele de genunchi de inalta performanta din portofoliul Smith & Nephew.

Folosind VISIONAIRE, instrumentarul de implantare personalizata  produs de Smith & Nephew, chirurgul ortoped are la indemana in sala de operatie instrumente de unica folosinta, personalizate special pentru genunchiului dumneavoastra. Deoarece aceasta tehnologie eficienta elimina mai mult de 20 din pasii procedurii, beneficiile sale includ nu numai reducerea timpului de anestezie dar si scaderea riscului de infectie si diminuarea pierderilor de sange. Aceasta procedura chirugicala mai putin invaziva poate deasemenea sa reduca daunele de la nivelul tesuturilor si muschilor, in consecinta rezultand mai putine cicatrici si o recuperare mai usoara.

Alegerea unui implant de genunchi de inalta performanta si a procedurii chirurgicale potrivite sunt aspecte critice pentru recastigarea stilului activ de viata. Implantul de genunchi de inalta performanta de la Smith & Nephew, aliniat cu acuratete cu ajutorul sistemul VISIONAIRE, nu numai ca poate fi mai usor acceptat de pacient, dar si poate dura mai mult decat o proteza de genunchi implantata in mod traditional.

Nu toti chirurgii ortopezi au posibilitatea sa foloseasca tehnologia VISIONAIRE de la Smith & Nephew. Pentru a va alege medicul din zona dumneavoastra va rugam sa consultati lista atasata.
Back
 
 
MAGAZIN ONLINE
Google 
Search the web   Search www.ortovit.eu
Copyright Medical Ortovit. Toate drepturile rezervate Medical Ortovit SRL si Partenerilor
 
 
 


Top