Medical Ortovit

istoric
produse
parteneri
noutati
certificari
magazin on-line
membri
contact

TRAUMA OSTEOSINTEZA
 BROSE SI FISE DE OSTEOSINTEZA
 Brosele sunt materialele de osteosinteza cele mai simple din punct de vedere constructiv. Ele sunt folosite atat pentru ghidarea burghielor si suruburilor canulate in cazul fracturilor cominutive, pentru ghidarea anumitor componente ale instrumentarelor de implantare dar si pentru fixarea anumitor tipuri de fracturi.
 Aceste brose trebuie sa prezinte anumite caracteristici din punct de vedere mecanic si anume acestea trebuie sa fie suficient de rigide pentru a nu se indoi atunci cind perforeaza osul – in special corticala si sa prezinte o elasticitate corespunzatoare.
 Fisele sunt implanturi ce se utilizeaza pentru fixarea fracturilor. Aceste fise nu se pot folosi decat in combinatii cu fixatoarele externe, fiind componente ale acestora. Materialele din care sunt confectionate: otel-inox, cobalt-crom, diferite aliaje de titan. Aceste fise sunt de mai multe forme, in principal se urmareste ca acestea sa se fixeze cat mai bine in os si cu ajutorul celorlalte componente ale fixatorului sa asigure alinierea si fixarea fragmentelor osoase.

Dimensiuni brose:
Diametrul : 0.8/1.0/1.2/1.5/1.8/2.0/2.2/2.5/3.0mm.
Lungimi cuprinse intre: 70-400mm.

Dimensiuni fise:
Diametrul : 2.0/2.5/3.5/4.0/4.5/5.0/6.0mm.
Lungimi cuprinse intre: 50-300mm.
Brose si Fise Smith & Nephew BROSE si FISE
 SMITH & NEPHEW
BROSE si FISE CHM  Brose si Fise CHMBack
 
 
 
MAGAZIN ONLINE
Google 
Search the web   Search www.ortovit.eu
Copyright Medical Ortovit. Toate drepturile rezervate Medical Ortovit SRL si Partenerilor
 
 
 


Top