Medical Ortovit

istoric
produse
parteneri
noutati
certificari
magazin on-line
membri
contact

PLACI BLOCATE
CHM
Placile blocate furnizate de producatorul CHM – Polonia sunt placi de ultima generatie confectionate numai din titan. Ele au un raport calitate/pret foarte bun si din acest motiv sunt folosite pe scara larga in Romania. Ele indeplinesc simultan urmatoarele calitati:

Reducerea anatomica a fracturii

Fixare stabila (datorita blocarii suruburilor in placa se creaza un singur sistem – fixator intern – in felul acesta nefiind posibila migrarea suruburilor si a placii)Mentinerea aportului sanguin (nu mai este necesar ca placa sa aiba contact cu suprafata osoasa, pastrand in felul acesta vascularizarea)
PLACI BLOCATE EPIFIZA DISTALA RADIUS
Tehnica operatorie placi radius CHM
PLACI DREPTE ANTEBRAT
Tehnica chirurgicala
PLACI DE RECONSTRUCTIE
Tehnica chirurgicala
PLACI DREPTE HUMERUS
Tehnica chirurgicala
PLACI COL HUMERAL
Catalog si tehnica placa humerus CHM
Mobilizare timpurie (datorita fixarii mult mai stabile si mai rezistente, pacientul poate reveni la activitatea zilnica mult mai rapid)

Tehnici miniinvazive (datorita tehnicilor de implantarea, distrugerea tesuturilor este minima)

Ele acopera intreaga gama de produse de acest gen incepand cu cele de mici dimensiuni folosite pentru membrul superior pana la cele folosite in cazul oaselor mari, pentru membrul inferior.

Instrumentarele de implantare ale acestor placi sunt complete, cu pozitii bine definite pentru fiecare instrument in parte si usor de folosit. In alcatuirea truselor intra si holderele de suruburi.
Pentru blocarea acestor placi se pot folosi atat suruburi de corticala conventionale (care pot realize autocompactarea) cat si suruburi blocate.


Placa blocata este o placa universal stanga-dreapta, unul din avantaje fiind acela de a prinde si fixa fragmentele mici, proximale din colul humeral – gaurile superioare ale placii se gasesc foarte aproape de marginea proximala a placii.
Instrumentarul de implantare contine si tintitorul extern pentru forarea gaurii si ghidarea surubului in gaurile proximale ale placii.
PLACI CLAVICULA
Tehnica chirurgicala
PLACI CALCANEU
Tehnica chirurgicala
PLACI PILON TIBIAL
Tehnica chirurgicala
PLACI PLATOU TIBIAL
Tehnica chirurgicala
PLACI CONDILIENE FEMUR
Tehnica chirurgicala
PLACI DREPTE FEMUR
Tehnica chirurgicala
PLACI OSTEOTOMIE
Catalog si tehnica osteotomie CHM
Back
 
 
MAGAZIN ONLINE
Google 
Search the web   Search www.ortovit.eu
Copyright © Medical Ortovit. Toate drepturile rezervate Medical Ortovit SRL si Partenerilor
 
 
 


Top