Medical Ortovit

istoric
produse
parteneri
noutati
certificari
magazin on-line
membri
contact

PLACI BLOCATE
SMITH & NEPHEW
 In ultimii ani compania Smith & Nephew – SUA si-a focalizat dezvoltarea, proiectarea si productia implanturilor pe sisteme de fixare care sa asigure concomitent urmatoarele cerinte:

Reducerea anatomica a fracturii ( reducerea fracturii cat mai aproape de forma initiala; acest lucru este posibil prin ”tragerea fragmentelor la placa” intrucat placa este perfect anatomica). Smith & Nephew a dezvoltat aceste placi studiind nu mai putin de 5000 de oase adevarate. Forma anatomica a placi pastreaza intact si tesutul moale.

Fixare stabila (datorita blocarii suruburilor in placa se creaza un singur sistem – fixator intern – in felul acesta nefiind posibila migrarea suruburilor si a placii).

Mentinerea aportului sanguin (nu mai este necesar ca placa sa aiba contact cu suprafata osoasa, pastrand in felul acesta vascularizarea).

Mobilizare timpurie (datorita fixarii mult mai stabile si mai rezistente, pacientul poate reveni la activitatea zilnica mult mai rapid).
PERI-LOC_instruments

CATALOG PERILOC
Catalog general
placi blocate, suruburi si instrumentar


placi clavicula PLACI CLAVICULA
  Tehnica operatorie
placi col humeral PLACI BLOCATE HUMERUS

Tehnici miniinvazive (datorita tehnicilor de implantarea, distrugerea tesuturilor este minima)

Astfel compania Smith & Nephew, a devenit unul din principalii furnizori de acest gen de implanturi din lume, unele dintre ele avand forme unice.
Placile sunt de o calitate superioara, atat in ceea ce priveste anatomia cat si a materialelor din care sunt confectionate. Ele acopera intreaga gama de produse de acest gen incepand cu cele de mici dimensiuni folosite pentru membrul superior pana la cele folosite in cazul oaselor mari, pentru membrul inferior.

Toate placile si suruburile produse de Smith &Nephew sunt sterile, sterilizate in radiatii Gamma, cu termen de valabilitate minim 5 ani.

Instrumentarele de implantare ale acestor placi sunt complete, cu pozitii bine definite pentru fiecare instrument in parte si usor de folosit. Tintitoarele externe sunt condectionate din carbon – material radiotransparent.
 

placa radius PLACI BLOCATE ANTEBRAT
PLACI TROHANTERIENE FEMUR PLACI BLOCATE FEMUR
PLACI PLATOU TIBIAL PLACI BLOCATE TIBIE si FIBULA
placi calcaneu PLACI CALCANEU

 PLACI SEMITUBULARE
Back
 
 
MAGAZIN ONLINE
Google 
Search the web   Search www.ortovit.eu
Copyright © Medical Ortovit. Toate drepturile rezervate Medical Ortovit SRL si Partenerilor
 
 
 


Top