Medical Ortovit

istoric
produse
parteneri
noutati
certificari
magazin on-line
membri
contact

GHID PACIENT
Inapoi la o viata activa
ARTROPLASTIA TOTALA DE GENUNCHI
 
 Afecțiunile articulațiilor, cum ar fi artroza genunchiului din pãcate, împiedicã adeseori miscarea lipsitã de griji. Durerea severã limiteazã considerabil mobilitatea personalã si implicit afecteazã viata socialã.

Odatã ce boala a atins un anumit nivel, artroplastia (înlocuirea articulației afectate cu o proteza) este adesea singura opțiune. În ciuda acestui fapt, mulți oameni amânã aceastã decizie, partial datoritã lipsei de informații si partial datoritã fricii (de înteles) de intervenția chirurgicalã propriu-zisã.
Acestã brosurã vã va oferi toate informațiile de care aveti nevoie despre boala dumneavoastrã si despre artroplastia de genunchi cu scopul de a vã risipi temerile si de a vã ajuta în luarea unei decizii. În paginile urmãtoare vom explica boala artrozicã si vã vom spune totul despre interventia chirurgicalã. Veți primi si sfaturi utile despre cum sã vã pregãtiti pentru sederea în spital, ce trebuie sã faceți la întoarcerea acasã si în noua dumneavoastrã viatã cu o protezã articularã. Vã rugãm sã rețineți totusi, cã sfatul medicului dumneavoastrã ar trebui sã fie întotdeauna prioritar. El este familiarizat cu situația dumneavoastrã particularã si responsabil pentru diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastrã. Acest manual personal este, prin urmare, destinat sã completeze sfatul medicului curant si nu este deloc în mãsurã sã îl înlocuiascã. Sperãm sã vã bucurați de lecturã si vã dorim toate cele bune pe drumul spre o viatã nouã si dinamicã!

Nu lãsati articulatiile sã vã opreascã!

Vă rugam să aveți în vedere că informațiile din această broșură sunt foarte generale și au  fost formulate cu ajutorul ortopezilor și al fizioterapeuților.
Conținutul nu poate fi aplicabil tuturor pacienților în mod identic, fiecare dintre aceștia   constituind un caz clinic aparte, și nu poate să inlocuiască sfaturile medicului curant.
Numai acesta vă poate spune cu siguranță care sunt indicațiile, riscurile și limitele tratamentului dumneavoastra.

Back
 
 
MAGAZIN ONLINE
Google 
Search the web   Search www.ortovit.eu
Copyright © Medical Ortovit. Toate drepturile rezervate Medical Ortovit SRL si Partenerilor
 
 
 


Top