Medical Ortovit

istoric
produse
parteneri
noutati
certificari
magazin on-line
membri
contact

VISIONAIRE - GHID PACIENT
Personalizarea protezelor de genunchi

VISIONAIRE Instrumentar personalizat pacientului

Avantajele tehnologiei VISIONAIRE™ pentru pacient
Download brosura in format pdf 1,6 Mb

Avantajele pentru pacienti sunt evidente

Este de asteptat ca, in urma evaluarii precise a anatomiei, rezultatele operatiilor chirurgicale sa se imbunatateasca (rezultand o durata de viata mai mare a protezei de genunchi), deoarece alinierea precisa la axele piciorului asigura o miscare mai naturala, o lungime corecta a membrului si o sarcina echilibrata pe articulatia artificiala.

Apelarea la tehnologia VISIONAIRE face posibila evitarea multor pasi ai procedurii chirurgicale, pasi inevitabili atunci cand se folosesc instrumente standard, deoarece templateurile personalizate VISIONAIRE reduc semnificativ nevoia utilizarii instrumentelor. Astfel, durata operatiei chirurgicale scade si pacientul beneficiaza de avantaje evidente precum:folosirea unei cantitati mai mici de anestezic, o pierdere mai redusa de sange si, totodata, riscul mai scazut al unei infectii intraoperatorii. Mai mult de atat, evitarea unor pasi ai procedurii chirurgicale inseamna si mai putine daune la nivelul tesuturilor si reducerea riscului de complicatii precum embolismul grasos.

Avantajele tehnologiei VISIONAIRE pentru pacient

– imbunatatirea rezultatelor procedurii chirurgicale
– longevitate crescuta a protezei
– proceduri chirurgicale atraumatice pentru pacient si cu un grad minim de deterioare a tesuturilor
– minimizarea riscurilor asociate procedurii chirurgicale
– micsorarea duratei operatiei
– reducerea dozei de anestezic
– micsorarea nivelului de pierdere de sange din timpul procedurii chirurgicale

Artroplastia de genunchi are ca scop diminuarea durerilor si imbunatatirea functiilor genunchiului. Exista posibile riscuri ce pot aparea in urma acestei interventii chirurgicale, cum ar fi deplasarea protezei, fracturi, luxatii, uzura si infectii, factori ce pot determina anumite operatii suplimentare. Evitati activitatile cu mare impact fizic, ele find permise numai cand doctorul dumneavoastra va confirma vindecarea si va aproba aceste activitati. Daca nu urmati aceste indicatii si restrictii asupra activitatilor fizice pot aparea deteriorarea precoce a implantului, rupturi sau deplasari ale acestuia.

Deteriorarea precoce poate surveni atunci cand nu feriti genunchiul de suprasolicitare prin lipsa controlului greutatii corporale, sau datorita accidentarilor si a nivelului de activitate.
Discutati cu doctorul dumneavoastra pentru a va indica tratamentul optim.

Fiecare genunchi este diferit    Ultimul cuvant apartine chirurgului
VISIONAIRE: intr-adevar personalizat pentru pacienti
Back
 
 
MAGAZIN ONLINE
Google 
Search the web   Search www.ortovit.eu
Copyright © Medical Ortovit. Toate drepturile rezervate Medical Ortovit SRL si Partenerilor
 
 
 


Top