Medical Ortovit

istoric
produse
parteneri
noutati
certificari
magazin on-line
membri
contact

VISIONAIRE - GHID PACIENT
Personalizarea protezelor de genunchi

VISIONAIRE Instrumentar personalizat pacientului

VISIONAIRE™ Personalizarea protezelor de genunchi
Download brosura in format pdf 1,6 Mb

Fiecare genunchi este diferit 

 In mod normal, fiecare genunchi este diferit: anatomia sa, calitatea osului, simptomatologia si imagistica pot determina indicatia de a se implanta o proteza de genunchi (endoproteza).

Progresele tehnico-medicale din ultimii ani au dus la dezvoltarea de modele diferentiate de endoproteze, permitand un grad mai mare de personalizare pentru a se potrivi situatiilor clinice individuale, inclusiv solutii pentru cazuri mai rare, precum ar fi deteriorarea artrozica partiala de la nivelul articulatiei genunchiului.


Existand atat de multe optiuni, planning-ul preoperator amanuntit realizat de chirurg reprezinta un factor important in obtinerea unui rezultat de succes:

Care sunt conditiile anatomice?
Care este cel mai adecvat implant?
Care este cea mai potrivita marime de implant?


Pana acum, chirurgii planificau procedurile chirurgicale pe baza conventionalelor radiografii si ajutandu-se de template-urile furnizate de catre producator (folii transparente care se suprapun peste radiografii, permitand chirurgului sa estimeze marimea adecvata a implantului, bazandu-se pe experienta proprie). Insa, decizia finala privind marimea si modelul implantului era foarte des luata numai in timpul procedurii chirurgicale, deoarece doar in acel moment chirurgul putea estima starea reala a genunchiului. Apoi, implantul trebuia aliniat la anatomia pacientului, folosind mai multe instrumente speciale..
Avantajele tehnologiei VISIONAIRE pentru pacient
VISIONAIRE: intr-adevar personalizat pentru pacienti  Ultimul cuvant apartine chirurgului
Back
 
 
MAGAZIN ONLINE
Google 
Search the web   Search www.ortovit.eu
Copyright © Medical Ortovit. Toate drepturile rezervate Medical Ortovit SRL si Partenerilor
 
 
 


Top