Medical Ortovit

istoric
produse
parteneri
noutati
certificari
magazin on-line
membri
contact

GHID PACIENT
Inapoi la o viata activa
ARTROPLASTIA TOTALA DE SOLD
Pregătirea casei înainte de spitalizare


După operație în timpul primelor săptămâni de recuperare, mișcările vă vor fi limitate. De aceea puteți să începeți să vă pregătiți casa înainte de spitalizare.  
Pe cât posibil, începeți și căutați ajutor pentru treburile de pe lângă casă și pentru cumparăturile necesare în primele săptămâni după operație.

Așezați lucrurile de care vă folosiți frecvent în apropierea dumneavoastră – de preferat situate la o înalțime între nivelul taliei și umărului.

Faceți provizii cu alimente în frigider sau conservate pentru a vă scuti de drumuri inutile la cumpărături. Dacă vă place să gătiți, începeți și faceți porții mai mari și păstrați-le în cutii mici pentru a le putea reîncălzi și mânca ulterior.

Inițial, lucrurile pe care înainte le făceați de rutină, zilnic, vi se vor părea dificile. De aceea, mai simplu, ar fi să le faceți diferit. Aici sunt incluse aplecatul, statul pe scaun sau pe pat și căratul greutaților. Sunt multe obiecte care vă pot ajuta și care vă fac, din acest punct de vedere, viața mai ușoară. Personalul medical vă va da sfaturi cu privire la acestea și unde le puteți găsi:

● dispozitive pentru ajutor la îmbrăcarea șosetelor și ciorapilor
● încălțător lung de pantofi
● mânere pentru cada de baie și toaletă, pentru a putea să intrați și să ieșiți mai ușor și pentru sprijin când stați în picioare
● sprijin pentru a sta așezat la baie sau duș
● înălțător pentru capacul de la WC
● covorașe aderente pentru duș sau podea
● dispozitive pentru a agăța și a ridica obiecte mai mici
● căruț de cumpărături
● izolație aderentă pentru covoare sau încălțăminte
● cârje sau cadru de mers.
 
Back
 
 
MAGAZIN ONLINE
Google 
Search the web   Search www.ortovit.eu
Copyright © Medical Ortovit. Toate drepturile rezervate Medical Ortovit SRL si Partenerilor
 
 
 


Top